Cafetaria laat klanten assortiment bepalen

cafetaria top 100Cafetaria Klaas Vaak, een cafetaria uit Hardinxveld-Giessendam, heeft een uniek concept: klanten mogen het assortiment bepalen. Tijdens een proefavond georganiseerd voor trouwe snackers krijgen ze diverse snacks waarna er een formulier ingevuld dient te worden. De best beoordeelde snacks worden vervolgens in het assortiment opgenomen.


Advertentie


Gehaktbal, bitterbal en shaslick
Deelname aan het evenement, dat gepland staat op 18 mei 19.00 uur, kost € 5. Daarvoor krijgen de deelnemers frietjes, saus, een kleine milkshake of blikje fris en een hoop nieuwe snacks. Zo hebben wij begrepen dat er dit jaar onder meer een gehaktbal, bitterbal en shaslick geprobeerd kunnen worden.

Klant bepaalt
Niet alleen de klanten en cafetaria Klaas Vaak zijn over de opzet te spreken. Ook leveranciers doen graag mee aan dit unieke evenement. En voor Cafetaria Klaas Vaak is het een mooie manier om te kijken of een snack in de smaak valt. De eigenaar geeft aan dat hij nu de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld twee soorten gehaktballen aan te bieden. De favoriet van de consument blijft en zal in het assortiment worden opgenomen. De klant bepaald dus het assortiment.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *