Hotdogs Coertjens Eetwinkel Gilze

Cafetaria uit Gilze verovert harten met hotdogs van Coertjens

Italian Hotdog Coertjens Eetwinkel GilzeHotdogs zijn altijd al een geliefde snack geweest, maar het lijkt erop dat de Eetwinkel Kom d’r in uit Gilze een geheel nieuwe dimensie aan dit eenvoudige gerecht heeft toegevoegd. Het is opmerkelijk dat veel snackbars de potentie van hotdogs over het hoofd hebben gezien. Dit makkelijk te bereiden product kan op diverse manieren worden klaargemaakt, zoals met water, in de oven, op de bakplaat of zelfs op de barbecue. Eetwinkel Kom d’r in heeft deze kans aangegrepen en is dit jaar gestart met een indrukwekkend assortiment van maar liefst vier verschillende Hotdogs van het merk Coertjens, die bovendien met groot succes werden ingezet tijdens een stadsevenement aan het eind van de zomer.

Vier variaties
De vier verleidelijke variaties op het menu zijn de ‘American Hotdog’, met hotdog, augurkenchutney, gebakken ui, ketchup en kaas. De ‘Mexican Hotdog’ biedt een smaakexplosie met hotdog, chili sin carne, kaassaus, rucola en nacho-crunch. De ‘Italian Hotdog’ verwent de smaakpapillen met hotdog, tomatenchutney, rucola, kaas, pestomayonaise en nacho-crunch. Ten slotte is er de ‘Truffel Hotdog’, een ware delicatesse met hotdog, gebakken ui, champignons, rucola, truffelmayonaise en kaas. Het brede scala aan keuzes zorgt voor enthousiasme bij de klanten, die nu meerdere redenen hebben om terug te komen.

Hotdogs Coertjens Eetwinkel Gilze

Blik
Eetwinkel Kom d’r in maakt gebruik van de Hippo Hotdog uit het assortiment van Coertjes. Deze hotdogs hebben het perfecte formaat voor zowel brood als wraps. De hotdogs worden net als alle gerechten van Coertjens geleverd in blik, waardoor ze niet alleen eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook lang houdbaar blijven. Dit maakt het voor de eetwinkel mogelijk om altijd verse en smaakvolle hotdogs aan te bieden, ongeacht het moment.

American Hotdog Coertjens Eetwinkel Gilze

Onderscheiden
De combinatie van creativiteit in smaken en de gebruiksvriendelijkheid van de producten van Coertjens lijkt een winnende formule te zijn voor Eetwinkel Kom d’r in. Klanten worden aangetrokken door de diversiteit van het menu en de kwaliteit van de Hotdogs, waardoor deze eetgelegenheid zich onderscheidt van andere snackbars en eetgelegenheden.

Italian Hotdog Coertjens Eetwinkel Gilze

Coertjens Blik

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *