M&M's crispy chocolade eitjes

Chocolade eitjes van M&M’s

Speciaal voor de Paasdagen heeft M&M’s nieuwe chocolade eitjes bedacht. We zagen ze al in januari in de supermarkt liggen maar we vertikken het om dan al over paaseieren te schrijven.

Twee variaties
De nieuwe M&M’S Paaseitjes zijn er in twee soorten en gevuld met mini’s, kleine M&M’s. De eitjes in de roze verpakking zijn de standaard chocolade variant en in het geval van de blauwe verpakking zijn de eitjes er ook met kleine crispy stukjes.

M&M's crispy chocolade eitjes

Smaak
We hebben de eitjes ook even onder de smaakproef genomen. We hebben de blauwe zak getest dus met kleine M&M’s en crispy stukjes. De eitjes hebben het standaard formaat, wat een perfect snack formaat is. Maar daardoor is één eitje ook nooit genoeg. De chocolade is van goede kwaliteit en smaakt naar de standaard M&M’s chocolade. De kleine stukjes zijn knapperig en blijken stukjes gepofte rijst te zijn. Tijdens het proeven vraag ik me af of kleine M&M’s en gepofte rijst niet wat te veel is voor zo’n klein eitje. Nadat ik plots de bodem van de zak heb bereikt ben ik er nog niet uit. Qua smaak zijn de eitjes dus dik in orde.

De chocolade eitjes zijn verkrijgbaar in zakjes van 200 gram, de blauwe crispy zakken zijn verkrijgbaar in zakjes van 187 gram. De zakjes kosten ongeveer € 3,99 per zakje.

M&M's crispy chocolade eitjes

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *