Coertjens komt met totaal pakket voor hot dogs

Theo Hot DogWist je dat er wereldwijd meer hotdogs worden verkocht dan hamburgers? Met die wetenschap is het logisch dat leveranciers (steeds meer) een assortiment hebben met veel soorten worst. Voor Coertjens, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in vleesconserven mag een flink assortiment aan worsten dus ook niet ontbreken.

Voor consumenten zijn er Kippenworst, Frankfurters, Hot dogs en aperitief worstjes verkrijgbaar. In grootverpakking zijn de Hippo hot dogs, Strasbourg worstjes, Frankfurter worsten, Kippenworsten, American hot dogs en Maxi hot dog verkrijgbaar. Elke worst heeft zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten. Dit is belangrijk voor een snackbar, cafetaria of restaurant omdat er steeds meer concurrentie is. Om de horeca gelegenheden te ontzorgen heeft Coertjens ook een totaal concept bedacht: een pakkket met Brood + Hot Dog + Sauzen + Friet Chips + Augurk slices. Dit pakket is verkrijgbaar onder de naam Theo Hot Dog.

Theo Hot Dog

Maar er is meer want Coertjens heeft bijna worsten voor iedereen. Want er bestaat ook een halallijn met hot dogs gemaakt van kip, rundvlees of gemixt. Deze worsten zijn in diverse verpakkingen en porties verkrijgbaar. Het mag duidelijk zijn dat Coertjens worsten heel serieus neemt. Nou, wij doen dat ook!

Theo Much more Than Hot Dog

 

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Coertjens komt met totaal pakket voor hot dogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *