De leukste snackcadeaus voor Vaderdag

Mini-kamadoDe tijd van zelgemaakte asbakken en stropdassen is voorbij. De vaders van nu krijgen boormachines en parfum voor Vaderdag. Tenminste dat is wat ik moet geloven als ik alle reclamefolders en advertenties bekijk. Maar tussen al die aanbiedingen zijn er toch een paar die er uitspringen.

  • Zo heeft de Aldi een mini-kamado barbecue. Deze groene eivormige barbecue zou iedere vader blij maken. Door het keramische materiaal wordt de warmte lang vastgehouden. De mini-kamadokan gebruikt worden voor grillen, roken en barbecueën. Ook zit er een thermometer in de deksel. De barbecue kost € 99,95 en vanaf 15 juni verkrijgbaar.
   Mini-kamado
  • De Blokker heeft een pizzaoven in het foldertje staan. De pizzaoven is voor buitengebruik en heeft ook een ingebouwde thermometer om de temperatuur te bepalen. Bij deze oven zit momenteel een pizzasteen, pizzasnijder en pizzaschep en vader kan dus direct aan de slag. De pizzaoven kost €79.
   Blokker pizzaoven
  • Daarnaast zijn er diverse kleine barbecue’s verkrijgbaar bij Bol.com. Deze barbecues zijn klein, compact maar hebben ontstijgen het standaard wegwerpmodel. Dus deze modellen zijn ideaal voor de vader die net even iets comfortabeler staat te barbecueën op de camping of gewoon aan de tafel. De tafelbarbecues zijn verkrijgbaar vanaf zo’n € 30.

Tafelmodel BBQ

Wie geen behoefte heeft om tientallen euro’s uit te geven lijkt ook te kunnen scoren met allerlei barbecue accessoires.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *