De leukste snackgrappen van 2021

Dominos Anti ananasGelukkig is er nog genoeg te lachen in 2021 want vandaag komen er plots een boel bijzondere snacks bij. Snacks waar we om moeten lachen. We zetten het nieuws van vandaag voor u op een rij en dan mag u bepalen of het gaat om een grap of dat het misschien werkelijkheid is.

In het verleden hebben we bijvoorbeeld een plofkraak gehad op een snackmuur, parfum dat naar een barbecue ruikt en vierkante bitterballen. Maar wat voor bijzonder snacknieuws is er dit jaar te melden op 1 april? Het staat hieronder in het overzicht dat we in de loop van de dag nog zullen uitbreiden.

Grill burger milkshake bij FEBO
FEBO heeft een milkshake geïntroduceerd gebaseerd op hun bekende Grill Burger. Op zich is dit nog mogelijk omdat er allerlei vreemde en bijzondere milkshakes bestaan. De introductie is volgens FEBO “binnenkort”. Maar het plaatje en de sesamzaadjes in de milkshake geven waarschijnlijk aan dat het hier een grap betreft.

FEBO Grill Burger Milkshake

Domino’s anti ananas campagne
Vanaf begin deze week serveert pizzaketen geen ananas meer op de pizza. De pizza met ananas is een van de populairste varianten maar een doorn in het oog van Italianen en liefhebbers van de traditionele pizza. Met de anti ananas campagne geeft Domino’s een duidelijk standpunt. Of zal het toch om een grap gaan?

Dominos Anti ananas

Japlus
Snoepwinkel Jamin baalt van de min in Jamin. Dat kan positiever. Dus hebben ze aangekondigd de naam van de keten aan te passen naar Japlus! Daar trappen we niet in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Japlus (@jaminonline)

Plantje met donuts
Op de school van mijn dochter werden zaadjes uitgedeeld voor een donutplant. Uiteraard hebben we vol goede hoop de zaadjes gepland. Maar of er ook donuts uitkomen….

Donut zaadjes

New York Pizza Soep
New York Pizza heeft een soep geïntroduceerd. Deze speciale pizza soep met stukjes peperoni en deeg croutons is vanaf mei verkrijgbaar in de supermarkt en via de website van New York Pizza. Het lijkt een grap maar zelf spreken ze over een baanbrekende productlancering. Wie de pizzasoep wilt proeven kan zich aanmelden op de website.

NYP Pizza soep

Zuurdesem bij Amerikaanse Burger King
1 April is de dag van het zuurdesem brood (sourdough). De Amerikaanse Burger King kiest er daarom voor om vandaag alle snacks te serveren met zuurdesem brood. Maar dan ook echt alle producten tot aan het ijs en de milkshakes aan toe.

Burger King Sour Mini Shake Dough

Burger King Nederland promoot asociale app
Burger King Nederland roept om om vooral asociaal te doen. Dit kan door digitaal voor te dringen, geen contact te maken en voordeel te sparen via hun app.

Burger King Nederland Asociale app

De Amerikaanse McDonald’s is er achter waarom we een klein vakje hebben in onze spijkerbroek. Daar past precies een McNugget in. Handig voor onderweg.

McDonald's Jeans Nuggets

Crypto munt van Mora
Mora start met een speciale cryptomunt: de friet coin. Deze munt is twee keer zoveel waar als er een snack of sausje bij wordt geserveerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mora.be (@morasnacks)

Sushi voor baby’s
Daily Baby heeft een nieuwe smaak babyvoeding: SUSHI. Waar de Daily Baby smaken tot nog toe alleen gericht op groente- en fruitcombinaties waren is er met de komst van Sushi een veel volwassener smaakpalet aangeboord.
Daily Baby sushi

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *