Chefs gaan bekende snacks na proberen te maken in televisieprogramma

Logo Snack MastersBij het maken van een snack komt meer kijken dan in eerste instantie lijkt. In het nieuwe programma ‘Snackmasters’ nemen wekelijks twee Nederlandse chef-koks het tegen elkaar op om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. Zou het een chef-kok lukken om een bekende snack na te maken?

Kijkje in de fabriek
Misschien kent u het format al vanuit Engeland en België waar het met succes is ontvangen. Het programma zal gepresenteerd worden door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen en is vanaf dinsdag 27 april wekelijks te zien bij RTL 4. De presentatoren neem ieder een eigen deel voor hun rekening. Miljuschka neemt de kijker mee naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen huiskeuken de snacks proberen na te maken.

Snackmaster 2021
De momenteel nog onbekende chefs zullen hartige en zoete snacks gaan maken die zoveel mogelijk het origineel benaderen. De chefs moeten presteren onder tijdsdruk maar hebben een enorme dosis aan kennis,  ervaring, smaak en gevoel om uit te putten. De winnaar van de aflevering gaat door naar de volgende ronde om uiteindelijk te strijden om de titel Snackmaster 2021.

Snackmasters wordt geproduceerd door IDTV en start vanaf dinsdag 27 april om 20.30 uur bij RTL 4. Het programma bestaat uit zeven afleveringen.

Logo Snack Masters

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *