De Mexicano Burger is niet voor watjes

Mexicano BurgerEen burger die niet voor watjes is, dat is de Mexicano Burger. Een nieuwe aanwinst in de Mexicano familie, dit keer vierkant en perfect voor op een broodje.

De Mexicano Burger heeft exact dezelfde smaak als de standaard Mexicano, dus een pittig smaak. Ook de herkenbare ribs zijn op de vierkante burger aangebracht. Aan de pittige smaak en het gewicht van 135 gram heeft de snack de slogan ontleent: “niet voor watjes”.

Mexicano Burger

Compleet concept
Good Life Foods presenteerde de snack op de Horecava als een compleet concept met een aantal ideeen om de snack aan de man te brengen. Zo was er een classic variant met onder meer cheddar, augurk, sla, ui, bacon en saus. Een Mexicaanse Puebla met onder meer sla, rode ui, guacamole, mais en jalapeño. En een Oriental met onder meer gefrituurde uitjes, satesaus, sla, augurk, bosui en chilisaus.

Mexicano Burger

Bicky
Ook in België zal de Mexicano Burger verkocht worden. Aangezien daar Bickysaus van Good Life Foods een van de belangrijkste snackmerken is komt er een speciale Mexicano burger met Bickysaus.

Mexicano Burger

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *