De multifunctionele Mexicano

Mexicano shoarmabroodjeDe laatste tijd ging het over hoe de Vries van Oers de krachten zouden bundelen met Izico. Op de Horecava draait het weer om de snacks zelf. En dan één snack specifiek: de Mexicano. Daarom heeft de Mexicano een enorme stand op de Horecava gekregen. Met een nieuw logo en een uitgebreide presentatie van toepassingen voor de Mexicano is het een verschijning waar je niet omheen kunt.


Advertentie


Groeien waar mogelijk
Rielle de Vries van Izico Food Group zegt tegen Snacknieuws dat ze nieuwe kanalen zoeken voor de Mexicano. De Mexicano is al bij 80% van de cafetaria’s beschikbaar. Maar voor de markten zoals tankstations, lunchrooms en cafés is er nog een hoop winst te behalen.

Mexicano stand

Concept
Daarom is de Mexicano niet meer gewoon een snack met curry of satésaus. Nee, er worden hele maaltijd van gemaakt. IZICO Food Group heeft een aantal complete concepten bedacht voor de Mexicano zoals: een gevuld stokbrood uit de oven (uiteraard met Mexicano), een Mexicano spek stick of Mexicano’s en gamba’s op een spies.

Mexicano gamba

Niet zomaar “een snack”
Uit onderzoek blijkt dat we de Mexicano zien als onderdeel van een maaltijd. Het is dus een hele logische gedachte dat IZICO Food Group een maaltijd om de snack heen heeft gebouwd. De Mexicano kan daardoor op meerdere manieren ingezet worden en niet zomaar meer “een snack”.

Mexicano shoarmabroodje

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *