Dit is het nieuwe herfstmenu van Kwalitaria

Herfstmenu 2023Ben je klaar voor de herfst? Kwalitaria is dat wel en viert de herfst met een Brie truffel burger, een Kipschnitzel kaas special, een Runderreepjes truffel special, een Philly cheese steak kroket, een Runderreepjes truffel wrap en een Milkshake cheesecake bosvruchten.


Advertentie


In het herfstmenu van 2023 zien we onder meer champignons, truffel en kaas terug. Het volledige menu bestaat uit:

 • Brie truffel burger
  De Brie truffel burger is een Hollandse rundvleesburger met truffelmayonaise, bacon, romaine sla, rode ui, champignons en romige brie. De burger kost € 9,95. Deze burger is ook in menuvorm beschikbaar voor €13,95.
 • Kipschnitzel kaas special
  De Kipschnitzel kaas special is gemaakt met friet, kipschnitzel, romige kaassaus, paprika, rode ui, bosui en pikante chipotlesaus. Deze special is te bestellen voor € 10,95.
 • Runderreepjes truffel special
  Deze special is gemaakt met friet met runderreepjes, truffelmayonaise, bacon, champignons, rucola en Italiaanse kaassnippers. Deze special kost ook € 10,95.
 • Philly cheese steak kroket
  Een krokante klassieker uit Philadelphia gevuld met een lichtpittige ragout van rundvlees en kaas. De Philly cheese steak kroket is verkrijgbaar voor € 2,75.
 • Runderreepjes truffel wrap
  Een wrap gevuld met runderreepjes, truffelmayonaise, bacon, champignons, rucola en Italiaans kaassnippers. De wrap is verkrijgbaar voor € 9,95.
 • Milkshake cheesecake bosvruchten
  En dan is er de milkshake met de smaak van cheesecake bosvruchten. De milkshake is verkrijgbaar vanaf € 2,95.

Herfstmenu 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *