Boosheid om vervangen van McKroket door vega variant

Veggie McKroketMcDonald’s heeft sinds het begin van deze maand besloten om geen McKroket meer te serveren. Wel prijkt er sinds datzelfde moment een vegetarische variant op de menukaart maar deze snack is niet aan iedereen besteed.

Veggie McKroket

McDonald’s kiest de laatste tijd vaak voor een vlees en vega variant van een snack. Maar bij de McKroket is er bewust gekozen om de variant met vlees het uit het assortiment te halen en te vervangen door een variant met jackfruit in plaats van vegetarisch draadjesvlees. McDonald’s hoopt de consument zo bewuster te laten kiezen voor andere opties. Er zijn echter consumenten die daar helemaal niet op zitten te wachten zoals opiniemaker Rutger van den Noort en die doen dan ook online hun beklag.

Anderen die nemen het allemaal niet zo serieus en laten dat op hun eigen manier weten.McDonald’s zal waarschijnlijk van een succesvolle campagne spreken want op X (voormalig Twitter) was de McKroket enige tijd een van de meest besproken onderwerpen. Feit is dat we het voorlopig met de vega McKroket moeten doen want McDonald’s heeft nog niet aangekondigd wanneer de normale variant weer terug is.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *