Grippy

Door Grippy’s geen vette vingers bij eten fingerfood

GrippyDe Horecava is een waar snackfestijn. Van de ene stand gaan bezoekers al snackend naar de andere stand, iedere stand heeft weer andere hapjes als de stand ervoor. Tussen het snacken door moeten er ook wat handjes worden geschud. En dat kan natuurlijk niet met vette handen! 

Grippy’s, de eerste 3D servet
Een aantal stands maken gebruiken van een (nieuw) soort servet, de Grippy’s. We zetten nieuw even tussen haakjes omdat het servet vorig jaar voor het eerst op de Horecava was te zien. Grippy’s zijn de eerste en enige servetten in 3D-vorm en bedacht door EF-FIS. Het voordeel boven een normale servet is dat een snack in een Grippy gepakt kan worden zonder dat u de snack hoeft aan te raken. Een ander voordeel is dat de Grippy’s netjes op elkaar blijven liggen. En heeft u een verkeerde snack te pakken? Met een Grippy kunt u deze discreet lozen. Door de innovatieve vormgeving pakt u altijd maar één servetje. En heeft u schone handen om iedereen een handje te geven.

De Grippy in gebruik
Ondanks dat de Grippy’s dus niet helemaal nieuw zijn hebben wij deze servet nog niet eerder gebruikt. Op de Horecava kwamen we de Grippy’s tegen op de stand van Ad van Geloven. De Grippy’s zijn bedrukt en daarmee geheel in stijl van een nieuwe snack van Ad van Geloven. Ook in gebruik werken de 3D servetjes uitstekend. Zonder problemen en vooral zonder de snack aan te raken, kunnen we met behulp van een Grippy een bourgondische bitterbal naar binnen werken.

Blijkbaar zijn we niet de enige die naar de 3D servet vragen want Paulien Engels, Marketing Support bij Ad van Geloven, zegt dat er veel interesse is in de Grippy’s. Voor meer informatie over de 3D-servet kun u kijken op de website.

Grippy's met opdruk Bourgondier

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *