Drie nieuwe toppings van de Indische
De Indische heeft drie nieuwe toppings geïntroduceerd om standaard friet een stuk spannender en interessanter te maken. De nieuwe toppings zijn Vega(n) green curry, Beef rendang en Sweet chili chicken.
Uiteraard zien wij de toppings vooral terug op een snack zoals een portie friet. Maar uiteraard kunnen deze toppings ook gebruikt worden in een broodje, rijst, noodles of een wrap. Deze toppings geeft een horeca gelegenheid de mogelijkheid om een gerecht wat extra’s te geven.
- De Vega(n) green curry topping is rijk gevulde lichtpittige groene curry met verschillende groenten en tempeh.
- De Beef rendang topping is gebaseerd op het authentieke rundvleesgerecht Daging Rendang. En daarna op smaak gebracht met diverse specerijen en sereh.
- De Sweet chili chicken topping is een combinatie van stukjes gebraden en ‘pulled’ kip in een zoete en lichtpittige saus met stukjes paprika.
Ik ben niet zo’n veganist, maar in dit geval ziet de Vega er het lekkerste uit. Is dit ook te koop in de supermarkt?