Dunkin’ viert zesjarig bestaan met Donut Pizza

Dunkin’ viert zesjarig jubileum met donutpizza

Dunkin’ viert zesjarig bestaan met Donut PizzaDunkin’ bestaat zes jaar in Nederland en viert dat met de lancering van de Dunkin’ Pizza met donutdeeg. De focus van de Amerikaanse donut- en koffiespecialist ligt bij koffie en donuts maar zet in op een groei van het assortiment voor lunch met bakery items. De introductie van de Dunkin’ Pizza moet hierin helpen.

Er zal eerst op kleine schaal gestart worden en afhankelijk van de reacties wordt dit mogelijk uitgebreid tot een volledig pizza concept. Roberto Fava, woordvoerder van Dunkin’ Nederland, ligt toe: “Na meer dan twee jaar van ontwikkelen lanceren wij binnenkort met gepaste trots deze Donut Pizza op de Nederlandse markt. De combinatie van donut deeg, Italiaanse tomatensaus en mozzarella maken het een unieke belevenis die je geproefd moet hebben!” Om onszelf alvast in te dekken, we wachten even tot na 1 april om de pizza met donutdeeg toe te juichen.

Dunkin’ viert zesjarig bestaan met Donut Pizza

Zeventig vestigingen in Nederland
De keten heeft inmiddels meer dan zeventig vestigingen in Nederland en vijfentwintig in België. De afgelopen drie weken kwam er vestigingen bij in Tilburg, Zaandam en Delft. Daarnaast opent Dunkin’ op 6 april de grootste Dunkin’ winkel van Europa in Venlo. De nieuwe vestiging in Venlo telt ruim 350 vierkante meter! De opening zal gepaard gaan met acties en aanbiedingen waaronder het winnen van een jaar lang gratis donuts.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *