Duo Bacon Cheese

Veel bacon en kaas met de Duo Bacon Cheese van Burger King

Duo Bacon CheeseBen je een liefhebber van kaas en bacon? Dan moet je naar Burger King gaan voor de Duo Bacon Cheese. Dit zijn drie heerlijke burgers Duo Bacon Cheese, de Duo Bacon Cheese Double en de Duo Bacon Cheese Chicken gemaakt met veel kaas en bacon.

De Duo Bacon Cheese is een oud bekende want de snacks werden in 2021 al eens geïntroduceerd. Maar omdat het al even geleden is zullen we de details nog even doornemen. De Duo Bacon Cheese is een flame-grilled beef burger met crispy onions, verse tomaat, bacon en kaas. De Duo Bacon Cheese Double is een dubbele flame-grilled beef burger met een dubbele portie kaas, bacon crispy onions en verse tomaat.

Duo Bacon Cheese

Tenslotte is de Duo Bacon Cheese Chicken de variant met een kipburger. Burger King kan de burgers ook serveren in een Veggie variant. De burgers worden bijgestaan door de Cheesy Bacon Fries. Friet met een combinatie van gesmolten kaas en knapperige stukjes bacon. De burgers zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Burger King Nederland dus wacht niet te lang.

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *