Een heerlijke herfst bij Kwalitaria

Kwalitaria Herfstmenu 2021Het is eerder donker, ’s ochtends is het steeds kouder aan het worden en de eerste blaadjes liggen op de grond. Helaas, de zomer is weer voorbij en het wordt herfst. Maar er is ook een reden om naar de herfst uit te kijken en dat is het herfstmenu van Kwalitaria.


Advertentie


  • De blikvanger van het menu is de Stroganoff Burger. Dit is een MRIJ-burger met tomatenrelish, romaine sla, gegrilde paprika, rode ui, Beemster kaas en warme stroganoffsaus. De burger is lost vcerkrijgbaar voor €6,95 en ook in een menuvorm.
  • Bij ieder menu hoort een portie friet met topping. Dit keer is dat de Rund Stroganoff Special met een topping van malse runderreepjes, gegrilde paprika, bosui en warme stroganoffsaus. Deze special kost € 8,95.
  • De Nacho Cheese Bites Special bestaat uit friet met een topping van tomaat, komkommer, augurk, rode ui, bosui, garlic sriracha mayonaise en krokante nacho cheese bites. De Nacho Cheese Bites Special is verkrijgbaar vppr € 7,95.
  • De Stroganoff kroket is een kroket gevuld met een heerlijke ragout van stroganoff met rundvlees, tomaat, paprika, ui en champignons. Deze kroket kost € 2,25.
  • En dan is er nog een stevige salde. De Nacho Cheese Bites Salade kost € 7,95 en is gevuld met tomaat, komkommer, rode ui, gegrilde paprika, augurk, bosui, dressing, garlic sriracha mayonaise en krokante nacho cheese bites.
  • Tenslotte is er nog de Toffee-Karamel Milkshake verkrijgbaar vanaf € 2,25.

Kwalitaria Herfstmenu 2021

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *