Een patje met… met wat?

patatIn een Rotterdams laboratorium onderzoekt de Keuringsdienst van Waarde acht patatjes met. Maar MET wat precies? Is het een frietje met mayonaise of toch met fritessaus? En wat is het verschil tussen fritessaus en mayonaise?

Het antwoord op bovenstaande vragen krijgt u in de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde te zien. Ook laat Pierre Wind zien hoe mayonaise gemaakt hoort te worden.
Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Deel dit op

Meer vet nieuws

Snacks doormidden gesneden

Food fotograaf Beth Galton en foodstylist Charlotte Omnes hebben een fotoserie gemaakt: “cut food”. In de fotoserie zijn allerlei snacks en soep exact doormidden gesneden. Het resultaat is een mooie dwarsdoorsnede.

De Valuaskroket

Als speurder naar nieuwe, opvallende, water in de mond doen lopende snacks moet je af en toe niet al te moeilijk doen blijkt maar weer. Gewoon eens ‘kroket’ intikken bij onze vrienden van Google en hups daar stond hij op mijn scherm te blinken: De Valuas kroket! Een kroket met een eigen website, dat moet […]


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *