Eerste kiploze kiprestaurant komt naar Nederland

TLC Menu met party friesTaste Like Chicken is een kiploos kiprestaurant dat vanaf januari voet zet op Nederlandse bodem. Het restaurant zocht bijna een jaar naar een plantaardige variant van kip. Daarin zijn ze geslaagd want ze zeggen over hun eigen creatie: you won’t believe it’s not chicken.


Advertentie


Alle klassiekers maar dan zonder kip
De plantaardige kip zou dus net zo lekker smaken als kip. Zowel in geur, textuur en (na)smaak. De basis van soja en erwteneiwitten, en zo min mogelijk toevoegingen, wordt in ieder gerecht net anders afgemaakt om alles op zijn best te laten smaken. De menukaart van Taste Like Chicken bevat alle kipklassiekers maar dan zonder (echte) kip zoals: chicken & waffles, chicken katsu, kipsalde, een bucket boneless chicken, nuggets. Daarnaast staat er ook nog een hoop ander lekkers op de menukaart zoals shakes, sundaes, huisgemaakte sauzen en bijgerechten.

TLC Lovenuggets

De focus van de keten ligt bij afhalen en bezorgen. Maar er is ook ruimte om ter plekke de maaltijd te nuttigen. Ben je benieuwd geworden naar dit concept? Taste Like Chicken opent in januari 2023 op de Van Woustraat 29H in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op hun website.

TLC The OG crispy burger

TLC Menu met party fries

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Eerste kiploze kiprestaurant komt naar Nederland

  • 23 december 2022 om 00:03
    Permalink

    “Kiploos” …. spelfout toch? Jullie bedoelde: “Kansloos”

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *