Eerste Nederlandse Papa John’s vestiging geopend

Papa Johns (Flickr.com / Taber Andrew Bain)Papa John’s is vooral in Amerika een zeer bekende pizzaketen. In Nederland kennen we de keten alleen van naam. Maar na drie jaar hard werken is in Amsterdam de eerste Nederlandse vestiging van Papa John’s geopend.

Papa John’s staat voor kwaliteit en het gebruik van verse ingrediënten. De slogan maakt dat ook duidelijk: Better Ingredients. Better Pizza. Alles in de keten is versgemaakt. Ook klanten weten dit concept te waarderen want bij de opening staan er al rijen voor de deur. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Papa John’s drie pizza´s verzonnen: de Special 4 Cheese (met typische Nederlandse kazen), de Chicken Shoarma en de Fraiche Sensation.

Honderd
De eerste vestiging vraagt gelijk om meer. Zo komen er nog voor het eind van dit jaar twee Amsterdamse vestigingen bij. Het doel is om uiteindelijk honderd vestigingen te krijgen. De eerste Nederlandse Papa John’s is gevestigd op de hoek van de Rijnstraat en Vrijheidslaan in Amsterdam. Bekijk de deals en kortingen van Papa John’s.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *