Vegetarische Frikandel

Efteling verkoopt alleen vegetarische frikandellen bij kindermenu

Sprookjespark de Efteling heeft een lange historie van bijzondere attracties. Maar momenteel lijkt de grootste attractie zich vooral af te spelen bij de restaurants in het park. Want bij het kindermenu kan gekozen worden voor kipnuggets, vegetarische frikandelletjes of tomaatjes. En dat is waar het misgaat. Want waar staan de normale frikandellen op de kinderkaart?

Waar we keuzes en vegetarische opties altijd toejuichen vinden we een verplichting, zeker als het gaat om vegetarische frikandellen, uit den boze. Daarnaast moet er voor dit menu ook nog eens het astronomische bedrag van € 6,75 neergelegd worden.

De reacties op de keuze van de Efteling om men verplicht gezonder te laten eten zijn niet mals. De vegetarische frikandelletjes worden vergeleken met toiletrollen, vieze troep en smaakt duidelijk niet naar een normale frikandel. Ook kinderen die alles lusten, houden de eer aan zichzelf na het eerste hapje van de vegetarische frikandel. Wie vervolgens liever een echte frikandel zou willen, kan dat alleen los bij kopen.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Efteling verkoopt alleen vegetarische frikandellen bij kindermenu

  1. Ik vind het erg kort door de bocht. Of de frikandellen vegetarisch zijn of niet zou niet uit moeten maken voor de alleseter. Het belangrijkste is dat ze lekker smaken. Dat producten duur zijn in de Efteling komt ook door allerlei redenen en het is een belangrijke bron van inkomsten voor het park dat veel geld kost om te onderhouden en uit te breiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *