FreaKINGdel van Burger King getest

FreaKINGdelDe FreaKINGdel is waarschijnlijk de meest opvallende snacklancering van het najaar. Niet eerder bedacht een grote fastfoodketen een variant op de frikandel. Ik keek er daarom naar uit om deze nieuwe snack van Burger King te proberen. En dan blijkt de introductieprijs maar € 1,95 te zijn!


Advertentie


Combinatie
De FreaKINGdel is een broodje frikandel maar dan met een Burger King twist. Uien, curry en mayonaise zijn aanwezig maar de frikandel is verpakt in een burger vorm en komt niet uit het vet maar van de grill. De FreaKINGdel heeft dus ook aan alle kanten de herkenbare flame grilled look. Alsof het een frikandel is die van de barbecue komt. En voor wie dat wel eens gedaan heeft, de smaak komt ook redelijk overeen. De saus en uien zit bovenop de frikandel en passen goed bij elkaar.

FreaKINGdel

Droog broodje
Maar een minpunt is het droge broodje. Ik heb dit, in de paar dagen dat de FreaKINGdel verkrijgbaar is, ook al vaker gehoord. Dat zou volgens mij al opgelost zijn als er zowel saus onder als bovenop de burger wordt geplaatst.

Blijvertje
Met deze introductie, de smaak en de prijs is de FreaKINGdel voor mij een blijvertje, al hoop ik dat Burger King mijn advies te harte neemt.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *