Frikandel, friet met mayo en hamburger gemaakt van marsepein

Marsepeinen FrikandelEen frikandel met curry, mayonaise en uitjes, een portie met Vlaamse frieten en flinke klodder mayonaise, een hamburger met saus, kaas, sla en burger allemaal gemaakt van marsepein. Het is ongelofelijk maar deze snacks zijn allemaal gemaakt van marsepein. De prachtige creaties zijn gemaakt door Zonneveld’s Bakkerij in Alphen aan de Rijn.

Het bijzondere is dat er ook nog smaakverschil zit tussen de lagen marsepein waardoor het niet zomaar een suikerbom is, maar een suikerbom met verschillende smaken.

Marsepeinen hamburger
De marsepeinen hamburger wordt geserveerd op een zilveren bordje, met een marsepeinen broodje met echte sesamzaadjes, tussen de hamburger zit jam en de burger zelf is gemaakt van chocolade marsepein. mmm…

Marsepeinen Hamburger

Marsepeinen frietjes
De marsepeinen frietjes zijn net als de hamburger een lust voor het oog. De dik gesneden frietjes zijn gemaakt van geel gekleurde marsepein zorgvuldig geplaatst in een zwart frietbakje. De saus is gemaakt van een ander ingrediënt. Iets harder en met een andere structuur. Al weten we niet precies wat het is. Het maakt het plaatje wel af.

Marsepeinen Frietje met

Marsepeinen frikandel speciaal
En dan het paradeplaatje de frikandel speciaal met curry, mayonaise en uitjes gemaakt van marsepein. Geserveerd in een herkenbaar frikandellenbakje. De frikandel is gemaakt van chocolade marsepein, de uitjes van standaard marsepein, de curry smaakt naar jam en de mayonaise is een andere zoete substantie zoals hierboven al beschreven. Eigenlijk te mooi om op te eten. Gelukkig blijft de frikandel lang goed in de koelkast dus kan ik er iedere dag een stukje van eten.

Marsepeinen Frikandel

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *