Frikandellen eetwedstrijd om geld in te zamelen in strijd tegen coronavirus

Frituurpannen FrikandelleneetwedstrijdWie dagenlang binnen zit heeft waarschijnlijk behoefte aan een leuke activiteit. Daarom besloten de studenten van campus Uilenstede om een frikandellenwedstrijd te organiseren waarbij de opbrengst naar het Rode Kruis gaat.

De studenten hadden al vaker meegedaan aan frikandel eetwedstrijden. Dus werden de delletjes gebakken, de borden volgespoten met saus en kon er gestart worden.

Interessant is dat we verschillende technieken zien. Een van de deelnemers gebruikt een onorthodoxe manier van frikandellen eten: mes en vork. De ander gebruikt de zogenaamde scheurtechniek. Gewoon de frikandellen doormidden scheuren. En de derde deelnemer hapt van de frikandel en moet vooral veel lachen. Bekijk een deel van het evenement terug dat live gestreamd werd op Instagram.

Winnaar werd Lars met 18 frikandellen, Roos at er 16 en Brenda bleef hangen op 13. De opbrengst van € 700 (die naar verwachting nog zal oplopen) ging naar het Rode Kruis in de strijd tegen het coronavirus.

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *