Frikandellenplank bevat acht gegarneerde frikandellen

Frikandellen plankCafetaria Happy Frites uit Ransdaal heeft wekelijks een Facebookactie. De actie van afgelopen sprak ons enorm aan: volgers konden een frikandellenplank met diverse frikandellen winnen. De frikandellenplank bestaat uit acht frikandellen (op de foto staan er zeven),  elk met een andere garnering. Daarnaast ligt er nog friet en saus op de plank. Het is alles bij elkaar een maaltijd voor vier personen.

De plank van anderhalve meter is nog niet te koop, maar alleen te winnen. Al denken we dat daar snel verandering in komt.

Frikandellen plank

Door heel Nederland
De cafetaria die gevestigd is in Limburg is al in de carnavalsstemming als we bellen om te vragen naar de plank. Eigenaar Mathies doet de carnavalsmuziek iets zachter en zegt dat hij bijna iedere week een actie heeft op Facebook. Het succes van de frikandellenplank had hij echter niet verwacht. Door heel Nederland kwamen er reacties, iedereen wil de plank winnen.

Jong en succesvol
De actie past goed bij het jonge en enthousiaste cafetaria dat hij runt. Ze verzinnen graag leuke en originele acties en hebben daar ook succes mee want het cafetaria werd onlangs 33e in de Cafetaria top 100. Het succes van de actie doet vermoeden dat de plank binnenkort in het assortiment komt. Uiteraard zullen we dat dan vermelden op onze website.

Frikandellen plank

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Frikandellenplank bevat acht gegarneerde frikandellen

  1. Ik woon te ver weg om er om te komen.
    Kun je me vertellen wat je in ieder frikandel gedaan heb. Dit is erg leuk voor tieners in plaats van een klein voorgerechtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *