Joppie introduceert Beetje Pittig saus

Joppie Beetje PittigDe bedenker van Jopiesaus, Elite, heeft een nieuwe snacksaus; Joppie Beetje Pittig. De saus is net als het origineel vers gemaakt en verkrijgbaar in snackbars en cafetaria’s. De saus werd op de Horecava geïntroduceerd.


Advertentie


Friet, kip, of een andere snack
De beetje pittige variant van Joppiesaus is vrij toegankelijk en daardoor makkelijk te combineren. Op de Horecava krijgen we de saus geserveerd met wat friet maar de leverancier geeft aan dat het ook met kip en n beetje elke andere snack gegeten kan worden.

Joppie Beetje Pittig

Structuur en beetje pittig
Er zit veel structuur in de saus. Ik meen stukjes ui te zien en waarschijnlijk kruiden. De smaak van de saus is in het begin zoet en daarna, hoe kan het ook anders, een beetje pittig. De saus ruikt vooral naar azijn. Het smaak lekker bij de friet maar denk ik nog beter op een hamburger. Gelukkig kan ik een portie mee naar huis nemen zodat ik het op een hamburger kan proberen.

Hamburger
En dat is dus ook precies wat ik later die week heb gedaan. Ik heb een burger gemaakt op een broodje en er tussen de Joppie Beetje Pittige saus gesmeerd. En dat is een gouden combinatie! Dus wie de mogelijkheid heeft… doe het op een hamburger!

Joppiesaus op burger

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *