Frituren en grillen met één apparaat

Ik ben gek op barbecueën en ik ben gek op frituren. Ik dacht altijd dat deze twee niet zo goed te combineren zijn, ik kan maar één apparaat in de gaten houden, totdat ik de Deep Frying Portabell Grill zag. Met de Deep Frying Portable Grill kan ik tegelijk barbecueën en frituren. Deze geweldige ontwikkeling is bedacht door het bedrijf Hammacher Schlemmer. En zoals “portable” doet vermoeden is de frituur grill overal mee naar toe te nemen.


Advertentie


Acht hamburgers, vier porties friet
De grill biedt plaats aan meerdere stukken vlees, zo zouden er tegelijkertijd acht hamburgers op passen en de frituur biedt plaats voor vier porties Franse friet. Naast het frituur- en grillgedeelte is er een rooster voor het op hoge temperatuur braden van bacon of groenten en er is een verwarmende plaat voor toast of broodjes. De Deep Frying Portable Grill zou wel eens de gadget van 2012 kunnen worden, nu moet alleen het weer nog mee werken!

De Deep Frying Portable Grill is ondermeer te koop bij Amazon.com voor iets meer dan $200 dollar.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

2 gedachten over “Frituren en grillen met één apparaat

  • 25 juli 2012 om 07:51
    Permalink

    Wel prijzig, maar het is inderdaad een gaaf ding. Zeker nu met het mooie weer! Even het vrouwtje lief aankijken…. WILMAAAA!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *