Furious Pete World Tour

Furious PeteHerkent u het? Bent u juist in uw eerste slaap gaat er ergens in huis een net hoorbaar signaal af… een nieuw bericht. Kijken, niet kijken toch maar wel Hé ik heb mail van Furious Pete die wedstrijdeter. Ik heb mij namelijk geabonneerd op zijn YouTube kanaal en regelmatig verschijnen er nieuwe filmpjes met de meest bizarre eetuitdagingen.

Wereldtournee
Furious Pete (artiesten naam) is niet de eerste de beste in de wereld van de snelle veel eters. Insiders schrijven zijn naam met hoofdletters, hij is een bedrijf, als u hem op internet zoekt begrijpt u meteen wat ik bedoel. Pete heeft zijn eigen kledinglijn met t-shirts, hoodies, petten, hangers, armbandjes etc, vaak met het “Stay Hungry” logo.  Net als een heuse popartiest gaat hij op wereldtournee onderweg allerlei mega-burgers en giga-pizza’s verorberend terwijl alles uitgebreid gefilmd wordt. Hierdoor is hij is inmiddels houder van diverse Guinness Wereldrecords.

Drukke Baas
Naast het professionele eten  doet Furious Pete ook aan bodybuilding, traint dagelijks en geeft hij workouts en fitnesslessen. Zo verkoopt hij een hele lijn met fitness supplementen zoals vetverbranders, spierversterkers en energie boosters.

Furious Pete Hamburger

100+ miljoen views
Pete beheert dus ook een YouTube kanaal  met meer dan 3 miljoen volgers. waarop hij deze World tour  eetfilms en  workout fitness video’s heeft geplaatst. Deze films zijn in totaal meer dan 100 miljoen keer bekeken. Ook op zijn website zie je die tweedeling: fitness en wedstrijdeten gaan hand in hand.

Hilarische eetfilms
Hier een paar van zijn onderhoudende eetfilms, “top tien burger challenges” die is alleen al meer dan 13 miljoen keer bekeken of wat dacht u van een World tour episode met meer dan 24 miljoen views en om het af te leren doe  we nog de Germany tour “Big burgers and schnitzels”.

Furious Pete – “Top tien burger challenges”

Furious Pete – “World tour”

Furious Pete – “Big burgers and schnitzels”

Hans Mingema sr.

Hans Mingema sr. reisde voor zijn werk de wereld over. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan over de snackcultuur in verschillende landen. Ook de bizarre kant die daar soms bij komt kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *