McDonald's

Geen McDonald’s cadeau kalender in 2020

McDonald's Big MacMcDonald’s sluit het jaar in december al een aantal jaar af met een cadeau kalender. Deze kalender staat vol met acties, voordelige snacks en gratis accessoires. Maar in 2020 gaat de kalender niet door.

Niet te organiseren
Gezien de maatregelen en beperkingen in de horeca en het beperkte assortiment van McDonald’s is het momenteel niet mogelijk om de cadeau kalender op een goede manier te organiseren. Bronnen binnen McDonald’s bevestigen dit. We sluiten niet uit dat er in december kleinere acties zullen zijn, maar zoals het er nu uitziet krijgt 2020 geen McDonald’s cadeau kalender. Dus geen Big Mac voor één euro, gratis sokken of andere geweldige aanbiedingen.
Begrijpelijk
Maar het is te begrijpen aangezien we de mensenmassa moeten beperken. En deze acties zorgen nou eenmaal voor een enorme toename aan het bezoek van McDonald’s. We weten ook nog niet hoe we er voor staan in december. Het aantal besmetting loopt terug, maar is dat genoeg? Zo’n cadeau kalender vraagt veel voorbereidingstijd en die is er nu niet. Er gaan weken, zo niet maanden aan voorbereiding aan vooraf. Daarnaast werkt het niet mee dat er niet in het restaurant gegeten mag worden. Daarom kunnen we alle begrip voor opbrengen dat McDonald’s de cadeau kalender een jaar niet gaat organiseren.
Big Mac
Misschien wel de beste aanbieding van de kalender: een Big Mac voor € 1. Helaas moeten we de kalender dit jaar missen.
Cadeau Kalender
De cadeau kalender gaat normaal vanaf 1 december in en duurt een groot gedeelte van de decembermaand. Vlak voor de start lekt op magische wijze de hele lijst waardoor de actie alleen nog maar populairder lijkt te worden. Zo hebben wij al jaren lang de complete actielijst op onze website staan. De uitgelekte lijst blijkt dan ook altijd weer een populair artikel op Snacknieuws, zie bijvoorbeeld  de kalender van 2019. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer van de kalender en bijbehorende kortingen en acties genieten.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Geen McDonald’s cadeau kalender in 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *