Geen strafwerk op de pizzaschool

Geen strafwerk op de pizzaschoolAltijd zelf al eens de perfecte pizza willen bakken? Of een pizzabodem professioneel in de lucht willen gooien? Er bestaat een opleiding voor. Italiaan Tony Gemignani stichtte in 1988 de allereerste pizzaschool en het is een wereldwijd succes. Inmiddels is hij ook in andere landen actief. Met welk diploma gaat u naar huis?

Kies uw opleiding
U kunt bij Tony 3 soorten opleidingen volgen. De bekendste is de “Classic Italian Style”, u leert daarin de basis kennen van het pizza maken. Een stap verder gaat de opleiding waarbij u pizza’s op de Napolitaanse manier leert maken. U leert dan gelijk om professioneel met houtovens om te gaan. Naast deze twee klassieke Italiaanse opleidingen kunt u bij Tony ook een ster worden in de “American Style Pizza”. Elke opleiding duurt zo’n 5 dagen en kost u ongeveer €3.000. Daarmee wordt u dan een top-pizza-professional en krijgt u een echt diploma. Gaat u mee naar de leukste schoolbanken?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *