Grosskreutz, de kebab smijter

Doner KebabWe weten het: Duitsland is wereldkampioen geworden maar wist u dat ze nog een geheim wapen achter de hand hebben gehouden? Kevin Grosskreutz, middenvelder bij Borussia Dortmond en een van de 23 uitverkorenen van coach Joachim Löw. Hij gooit met broodjes Kebab…..

Het zit zo, Grosskreutz was onlangs met een ploegmaat aan het stappen in Keulen en ze deden een broodje Kebab bij Besan Döner. Supporters van FC Köln zagen hen en zongen hun treiterend toe. Vanaf dit moment lopen de versies van het verhaal wat uiteen. Feit is dat Grosskreutz zijn broodje wegwierp: op de grond zegt hij, in mijn ogen zegt de getroffen FC Köln supporter. Die vervolgens aangifte deed omdat hij brandende ogen had.

De uitbater van Besan Döner begrijpt er allemaal niks van:  “ze hadden juist een Kebab met extra pikante saus besteld. Ik snap niet waarom ze hem weggooiden.

Bild Doner Grosskreutz

Hans Mingema sr.

Hans Mingema sr. reisde voor zijn werk de wereld over. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan over de snackcultuur in verschillende landen. Ook de bizarre kant die daar soms bij komt kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *