Krispy Kreme Valentijnsdag

Hartvormige donuts voor Valentijnsdag

Krispy Kreme ValentijnsdagValentijnsdag staat bijna voor de deur dus tijd om een originele verassing te zoeken voor die bijzondere persoon. De inwoners van Amerika hoeven daar niet lang over na te denken want Krispy Kreme heeft een assortiment aan hartvormige donuts voor Valentijnsdag.

Er zijn vier variaties, elk met een andere vulling en presentatie. De donuts zijn steeds voorzien van chocolade van het met Hershey’s, een van de bekendste producenten van chocolade van de Verenigde Staten.

  • Hershey’s I Pick You: dit is een hartvormige donut Een hartvormige donut gevuld met Kreme, gedoopt chocoladesuikerglazuur en voorzien van een mooie roos als decoratie gemaakt van boter crème en suikerglazuur.
  • Hershey’s Double Chocolate KISS: dit is een hartvormige donut gevuld met melkchocoladevulling, gedoopt in chocoladesuikerglazuur en omhuld met mini melkchocolade KISSES.
  • Hershey’s Strawberry Dream: je verwacht het niet maar ook dit is weer een hartvormige donut gevuld met met aardbeiensmaak en op de donut rode glazuur, witte chocoladeschilfers en hagelslag.
  • Hershey’s Chocolate Chip Caramel Kreme: een donut in de vorm van een hart, gevuld met Kreme, gedoopt in karamel icing en voorzien van hagelslag.

Deze liefdevolle donuts worden geleverd in een bijzondere Valentijnsdoos, geheel aangekleed naar het thema.

Krispy Kreme Valentijnsdag

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *