Het designen van food en snacks

FooddesignOver ieder aspect van een snack wordt nagedacht. Over de vorm van een viststick, de kleur van chocolade, de inhoud van een kinderei en zelfs over het geluid dat een knakworst maakt denken fooddesigners na.

En soms gaat het nog verder dan dat. Zo kan de ene pastavorm meer saus vasthouden dan een andere pastavorm. Het doel van de fooddesigner is dat wij een product gaan proberen en het dan blijven eten. Bekijk de interessante documentaire Avro Close up: fooddesign (uit 2008).

 

 

Deel dit op

Meer vet nieuws

Deze machine kan Skittles op kleur sorteren

Bent u iemand die de M&M’s en Skittles eerst op kleur gaat sorteren voordat u ze opeet? Nee toch? Dat is niet iets om trots op te zijn. Brian Egenriether is iemand die dat wel deed en heeft daarom een machine gemaakt die Skittles op kleur kan uitzoeken. De machine maakt gebruik van een sensor […]

pizza bezorgen

De bezorgtoppers van 2013

Na iedere bestelling bij JustEat.nl kunnen klanten het bezorgrestaurant beoordelen op het gebied van service, kwaliteit en bezorging. De restaurants met een 8,5 of hoger en minimaal 25 stemmen zijn volgens Just Eat bezorgtoppers en krijgen de BezorgTopper Award 2014.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *