Het Texas Bacon Lover menu maakt een triomfantelijke comeback

Burger King Texas Bacon Lovers 2023Goed nieuws voor liefhebbers van grote burgers: het Texas Bacon Lover menu is terug. Burger King weet namelijk precies waar we aan toe zijn want deze mega grote burgers komen dit keer in vijf verschillende variaties. De burgers zijn een snackode aan Texas en aan bacon.

1. Texas Bacon Lover – De Klassieker is Terug
De Texas Bacon Lover is niet zomaar een burger; het is een meesterwerk van smaken en texturen. Deze klassieke traktatie combineert flame-grilled beef met romige mayonaise, smeuïge kaas, weelderige BBQ saus en de kers op de taart – knapperige Onion Rings, samen met een overvloed aan heerlijke bacon. Het is een explosie van Texas smaak die je niet mag missen.

2. Texas Bacon Lover Double – Dubbel Genieten
Voor degenen die meer willen, is er de Texas Bacon Lover Double. Deze koning onder de burgers bevat niet één, maar twee lagen flame-grilled beef, met dezelfde onweerstaanbare combinatie van mayonaise, kaas, BBQ saus, Onion Rings, en uiteraard, een overvloed aan bacon. Dubbel genieten, dubbel smullen!

3. Texas Bacon Lover Chicken – Kippenliefde op Z’n Texaans
Voor liefhebbers van pluimvee is er de Texas Bacon Lover Chicken. Een sappige kippenborst, bedekt met romige mayonaise, smeltende kaas, hartige BBQ saus, verrukkelijke bacon en krokante Onion Rings. Een heerlijke combinatie van Texaanse smaken in elke hap.

Burger King Texas Bacon Lovers 2023

4. Veggie Texas Bacon Lover – Vegetarisch Genot
Zelfs vegetariërs kunnen nu volop genieten van het Texas Bacon Lover Menu met de Veggie* Texas Bacon Lover. Een flame-grilled Veggie* beef-patty, gecombineerd met BBQ saus, romige mayonaise, kaas, bacon en knapperige Onion Rings. Een vegetarische traktatie die de smaak van Texas naar een geheel nieuw niveau tilt.

5. Veggie Texas Bacon Lover Double – Dubbel Veggie Plezier
Voor degenen die van groen houden, maar ook graag dubbel genieten, is er de Veggie* Texas Bacon Lover Double. Twee lagen flame-grilled Veggie* beef, met dezelfde heerlijke toevoegingen als de klassieke double – BBQ saus, mayonaise, kaas, bacon en Onion Rings. Een dubbel portie vegetarisch plezier!

Maar er is meer. Want een burger zonder friet is maar zo alleen. Daarom zijn er de Loaded Cheese & Bacon Fries. Dit zijn King Fries met stukjes bacon en romige kaassaus. Of je nu een vleesliefhebber bent of de voorkeur geeft aan een vegetarische levensstijl, het Texas Bacon Lover Menu heeft voor elk wat wils. Het is vooral veel en groot. Haast je naar de dichtstbijzijnde Burger King locatie en laat je verrassen door de onweerstaanbare smaken van Texas op hun best!

Ben je benieuwd naar ons oordeel over deze burgers? Lees dan de review die we eerder schreven.

Texas Bacon Lover Double 2023

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *