Japanse donutketen zet in op donuts met hartige smaken

Mister Donut Curry DoughnutsDonuts staan bekend om hun zoete verrassingen, bedekt met glazuur en gevuld met heerlijke traktaties zoals aardbeienjam of room. Maar in Japan gaan ze een andere richting op, waar zoetigheid niet langer de enige combinatie is.

Aardappels, ei en curry
Mister Donut, de vooraanstaande Japanse donutketen, komt met twee nieuwe smaken in hun Zaku Mocchi Ring-donutserie, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd. Deze baanbrekende serie maakt gebruik van een innovatief productieproces, waarbij twee vullingen in één donut worden gespoten en gescheiden blijven binnen hun eigen helft van de ring. In juni werden al drie ongebruikelijke smaken geïntroduceerd: Azuki & Whipped Cream, Beef Stew & Potato en Spicy Meat & Potato. Nu, nog geen zes maanden later, kunnen we ons verheugen op de introductie van twee nieuwe smaken: Mentaiko Potato & Egg en Curry & Egg.

Mister Donut Curry Doughnuts

Bij Mister Donut dagen ze de conventionele smaaknormen uit en presenteren ze een culinaire reis in de vorm van een donut. Met de toevoeging van Mentaiko Potato & Egg en Curry & Egg aan het assortiment, biedt Mister Donut nu nog meer onverwachte combinaties. De romige zachtheid van de aardappel en ei vermengt zich met de umami van Mentaiko of de kruidigheid van curry, wat resulteert in een ongeëvenaarde donutervaring. De grote vraag blijft: is het ook lekker? Het antwoord moeten we vooralsnog helaas schuldig blijven.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *