Het voetballertje van De Vries Snacks

Het VoetballertjeVorig jaar op de Horecava troffen we bij De Vries Snacks de Booster aan. Tussendoor werd de Snack Zonder Naam gelanceerd Wat zouden ze dit jaar voor ons in petto hebben? Het blijkt een voetballertje te zijn. Een kipsnack in de vorm van een voetballertje.

Hamburger?
Ik denk dat het voetballertje het best te definiëren is als een hamburger. Zonde eigenlijk want de snack ziet er leuk uit, die moeten we niet tussen een broodje stoppen. Gelukkig kan het voetballertje ook prima los gegeten worden. verder kan de snack klaar gemaakt worden in de frituurpan, de oven of de koekenpan.

Smaak
In tegenstelling tot de laatste twee snacks (Booster en Snack Zonder Naam) van De Vries Snacks heeft deze snack geen dominante of nadrukkelijke smaak. Het voetballertje zal dus bij een breed publiek in de smaak kunnen vallen. Op de stand legt John Beumer (medewerker van De Vries Snacks en voormalig cafetariahouder) uit dat het voetballertje vooral populair is bij voetbalkantines en kinderen. Het is nog even wachten tot het volgende grote voetbaltoernooi maar dan zal het voetballertje zeker gaan scoren.

Het Voetballertje De Vries Snacks

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *