Oma Bobs Croquette Draadjesvlees

Introductie van liefst drie nieuwe snacks bij Oma Bobs

Oma Bobs Croquette DraadjesvleesOma Bob Snacks heeft onlangs haar fabriek uitgebreid. Wat te doen met zoveel ruimte? Oma Bob deed het enige juiste… ze bedachten nieuwe snacks om te produceren. En niet één, niet twee, maar liefst drie nieuwe snacks.

De drie nieuwe snacks van de producent zijn de gamba mini-croquette, de draadjesvlees croquette en de draadjesvlees bitterbal. Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks is trots op de nieuwe snacks. Hij zegt daarover: “Dankzij de verse ingrediënten en de uitgekiende samenstelling van de kruidenbuilen voor het trekken van de bouillon, is de smaak van deze snacks echt geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat we met ons koksteam opnieuw echte topsnacks hebben gemaakt, die zeer populair zullen worden bij de horeca en zonder meer in de smaak zullen vallen bij hun gasten”.

Bitterbal
De drie nieuwe snacks zullen tijdens het Bitterbal op 21 juni officieel geïntroduceerd worden. Dit bal, georganiseerd door Oma Bobs, zal voor de vijfde keer plaats vinden. Mocht u niet zo lang kunnen wachten, de snacks zijn al leverbaar.

Oma Bobs bitterbal en gamba mini-kroket

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *