Introductie van nieuwe pittige snacklijn door Vanreusel

Belcanto extremeVanreusel heeft een nieuwe lijn met pikante snacks geïntroduceerd. Deze zogenaamde Hot range is voor de horeca ontwikkeld en speelt in op de trend van kruiden en pepers die veelal pikanter zijn dan de consument gewend is.

Acht snacks
De HOT range bestaat uit een 6 bestaande snacks, aangevuld met 2 nieuwe snacks. Alle 8 snacks zijn voorzien van een nieuwe verpakkingslijn met een beoordeling van 1 tot 5 pepertjes die de pikantheid van de snack weergeeft. Hoe meer pepertjes des te pikanter de snack. Vanreusel heeft voor de nieuwe lijn dus twee nieuwe snacks geïntroduceerd: de Belcanto Xtreme en de Belcanto Burger. De zes bestaande snacks die ook aan de lijn zijn toegevoegd zijn: de Belcanto, de Belcanto Extra, de Maxi kipbelcanto, de Pikante Gehaktstaaf, de Best Ball pikant en de Crizly.

Varianten van de Belcanto Extra
De Belcanto Xtreme is een variant op de bekende Belcanto Extra. Deze nieuwe snack van kip en rund krijgt 5 pepertjes. De Belcanto Burger is ook  een variant op de Belcanto Extra maar dan een gekruide en medium pikante hamburger. Daarmee is deze snack goed voor drie pepertjes.

Belcanto extreme

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Introductie van nieuwe pittige snacklijn door Vanreusel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *