The Burger Jacket

Jas met zakken voor hamburgers is nu echt verkrijgbaar

The Burger JacketBegin 2018 schreven wij een artikel over The Burger Jacket. Dit is een jas met speciale zakken om eten, en dan speciaal hamburgers, warm te houden. De jas werd geïntroduceerd als een Kickstarter project en na ruim twee en een half jaar is de jas nu ook via de normale weg verkrijgbaar.

Koude hamburgers
Het begon allemaal toen drie vrienden bij elkaar waren en de eerste vriend (Joost) vertelde dat hij graag na het uitgaan hamburgers in zijn zakken stopte zodat ze warm bleven totdat hij thuis was. Maar de hamburgers bleken koud te zijn bij aankomst. Henk en Chris begrepen direct de ernst van de situatie en de drie vrienden zochten naar een oplossing voor dit probleem.

The Burger Jacket

Acht hamburger vakken
Het idee om een jas voor hamburgers te maken begon als een grap, maar is compleet uit de hand gelopen. Zonder enig verstand van mode, maar met behulp van Google, vrienden en jaren hard werken is het gelukt om een hoogwaardig product te ontwikkelen. Het resultaat is The Burger Jacket, een stijlvolle, high-end, dons gevoerde, winterjas waarin u en 8 hamburgers warm blijven. De speciaal ontworpen Burger Pockets hebben isolerende en vet afstotende stof zodat snacks warm kunnen blijven. De jas is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; rood, groen en zwart. De drie heren hebben alles zelf gedaan en ontworpen: schetsen, het product zelf ontwikkelen en financieren.

The Burger Jacket

Het resultaat mag er zijn. The Burger Jacket is nu verkrijgbaar via theburgerjacket.com en kost momenteel €299.

The Burger Jacket

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *