Lay’s Mixups bevatten vier soorten chips maar smaken toch allemaal hetzelfde

Lay's MixupsEen zak chips kan soms wel wat variatie gebruiken. Geen wonder dat Lay’s in de afgelopen jaren al vaker een zak heeft gemaakt met diverse smaken. Dit keer heten ze Mixups en zijn ze verkrijgbaar in de smaken naturel, paprika en kaas.


Advertentie


Soorten
In een zak Mixups zitten vier verschillende soorten chips in de smaak die overeenkomt met de verpakking. Voor naturel en paprika zijn dat Pomfrites, Bugles, Wokkels en Grids. Voor de kaasvariant zijn dat Cheetos, Doritos, Bugles en chips.

Lay's Mixups

Hetzelfde
De paprika variant heb ik onlangs geprobeerd en wat mij opvalt is dat alle vier de chips hetzelfde smaken. Het verschil zit vooral in de structuur. Het knaag effect is daarom zeker wel aanwezig bij deze chips toch lijkt het een gemiste kans om alles hetzelfde te laten smaken. Waarschijnlijk zou het een heel ingewikkeld proces zijn voor de fabrieken van Lay’s maar daar heb ik als onwetende recensist niets mee te maken.

De Mixup combinatie zak ziet er daarom vooral leuk uit maar wie verschillende smaken wil proberen kan beter allerlei losse zakken chips kopen.

Lay's Mixups

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

3 gedachten over “Lay’s Mixups bevatten vier soorten chips maar smaken toch allemaal hetzelfde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *