Lays Strong Jalapeno and cheese

Lay’s Strong chips passen perfect bij een biertje

Lays Strong Jalapeno and cheeseVoor liefhebbers van pittig eten heeft Lay’s zeer pittige chips geïntroduceerd. Normaal als er pittig op de verpakking staat van een Nederlandse snack dan valt het wel mee. Maar met kreten als “perfect with beer”, STRONG, Extra hot en Jalapeño and cheese zijn we gewaarschuwd.

Drie soorten
Als er op een zak chips Perfect with beer staat dan is onze aandacht getrokken. Dus proberen we de nieuwe lijn van Lay’s met grote interesse. Lay’s Strong bestaat uit drie soorten: Chilli and Lime, Hot Chicken Wings en Jalapeño and Cheese. Iedere variant scoort op een meter qua pittigheid, waarbij de Jalapeño and Cheese de pittigste variant is. Deze laatste variant hebben wij geprobeerd.

Geur
De chips zijn groot en grof, het past bij het uiterlijk van de zak en de waarschuwingen die op dezelfde zak staan. De geur van jalapeño’s met kaas is direct te ruiken bij het openen van de zak. Vaak vallen zogenaamde pittige snacks tegen qua pittigheid. Dit is best begrijpelijk want in Nederland eten we over het algemeen niet zo gekruid.

Lays Strong Jalapeno and cheese

Smaak
Nou, we kunnen zeggen dat deze chips echt pittig zijn. Zowel tijdens het eten als daarna branden ze goed weg en blijft de smaak van de pepers hangen op de tong. Zijn de chips lekker? Nou, deze chips zijn vooral gekruid. Dus verwacht geen uitgesproken smaak behalve van de peper. De disclaimers en vooral degene “perfect with beer” komen nu van pas. Dus trekt het bier maar open en geniet van deze pittige chips.

De chips zijn verkrijgbaar bij de supermarkt in zakken van 150 gram voor ongeveer € 1,50.

Lays Strong Jalapeno and cheese

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Lay’s Strong chips passen perfect bij een biertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *