Papa John's Papadia

Lunchgerecht Papadia nu verkrijgbaar bij Papa John’s

Papa John's Papadia Ham & Six CheesePapa John’s heeft de kaart uitgebreid een nieuw gerechten dat speciaal voor de lunchperiode is bedacht: de Papadia. De Papadia is een Italiaanse flatbread sandwich, of platbrood zoals we het letterlijk vertalen in Nederland, rijkelijk gevuld met diverse ingrediënten.

Traditioneel Italiaans gerecht
Het broodje is geïnspireerd door het Italiaanse gerecht Piadina uit de Italiaanse regio Romagna. De Piadina heeft een rijke historie en dateert in ieder geval uit 1371. De Piadina staat op de lijst van Prodotto agroalimentare tradizionale, een lijst om traditionale regionale Italiaanse gerechten te beschermen.

Vier smaken en Veggie
Papa John’s blaast het gerecht weer nieuw leven in. Het deeg voor de Papadia’s wordt vers gemaakt bij Papa John’s en is verkrijgbaar in vier smaken en een vegetarische variant:

Papa John's Papadias BBQ Chicken
 Papa John’s Papadia BBQ Chicken
 • BBQ Chicken Papadia
  De BBQ Chicken Papadia is een flatbread sandwich met een goede kwaliteit kip en een mix van mozzarella en BBQ-saus.
 • Italian Sausage & Pepperoni Papadia
  De Italian Sausage & Pepperoni is een Italiaans flatbread gevuld met een combinatie van tomaten pizzasaus, Italiaanse worst, peperoni, echte mozzarella en een snufje oregano.
 • Ham & Six Cheese Papadia
  De basis van de Ham & Six Cheese is Canadees spek, champignons, een speciale kaasmix van zes soorten kaas en een snufje oregano. Dit alles wordt geserveerd op een Italiaans flatbread sandwich.
 • Philly Cheese Steak Papadia
  De Philly Cheese Steak bestaat uit de nieuwe Italiaanse flatbread-achtige sandwich gevuld met gesneden Philly steak, vers gesneden uien en groene paprika’s, met een mix van echte mozzarellakaas en romige Ranch saus.
 • Veggie Papadia
  De sandwich is daarnaast ook verkrijgbaar in een vegetarische variant met ranch saus, vers gesneden uien, groene paprika, champignons en uiteraard mag de echte mozzarella ook niet ontbreken.

Bestellen
De Papadia’s kosten € 7,99 per stuk en zijn vanaf nu te bestellen via de website van Papa John’s.

Papa John's Papadia groot

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Lunchgerecht Papadia nu verkrijgbaar bij Papa John’s

  1. Laat ons weten hoe de Papadia smaakt. Een Focaccia lijkt meer op Turks brood, terwijl de traditionele Piadina meer weg heeft van een tortillia of een pitabroodje.

   Eet smakelijk!

   Redactie Snacknieuws

 1. Lijkt me wel lekker die papadia, denk je dat er ook een kortingscode of andere aanbieding komt bijvoorbeeld 2 papadia halen 1 betalen? Dan zou ik hem wel willen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *