Omelet kaas bacon tosti

Luxe tosti’s van Flemmings

Omelet kaas bacon tostiMet stukjes hotdog werden we de Horecavastand ingelokt van Vleems Food. Oh, zijn jullie van Snacknieuws zegt Jan Lucassen. Ga dan naar mijn zoon. Hij staat ook op deze stand op de andere hoek. Hij heeft allerlei heerlijke tosti’s.

Tosti’s een heleboel tosti’s dat is wat Flemmings op de stand toont. Flemmings (ook wel verkocht als Buitenhuis) is van het moederbedrijf Vleems Food. Onderweg naar al die tosti’s worden we vriendelijk aangesproken door Janoux Ensink die op de stand staat. We krijgen een hoop informatie over nieuwe krokante oven snacks. Het ziet er allemaal heerlijk uit maar wij zijn hier voor de tosti’s.

En ook over de tosti’s kan Janoux een hoop vertellen. We krijgen een tosti met omelet en bacon. Een verrassende combinatie die verrassend goed uitpakt. Daarna krijgen we een kaas salami tosti en die misschien nog lekkerder is dan de eerste tosti. Goed werk heren en dames van Flemmings. Dit zijn top tosti’s.

De luxe tosti’s van Flemmings bestaan niet zomaar uit twee stukjes casino met een plakje kaas en ham. Zeker niet, dit zijn kwaliteitstosti’s. goed belegd, veel smaak en verkrijgbaar in allerlei smaken:

  • Omelet / kaas / bacon – Wit brood, luxe belegd met omelet kaas en bacon
  • Kaas / Salami – Red pepper, brood luxe belegd met kaas, salami en tomaten chutney
  • Ham / Kaas – Maisbrood, luxe belegd met kaas, ham en frisse fruit chutney
  • Kaas / Ham / Kaas – Wit brood, royaal belegd met 45 gram ham en kaas
  • Gehakt / Kaas – Wit brood luxe belegd met kaas en pittig gehakt

Helaas hadden we geen tijd om ze allemaal te proberen maar daar komen we graag nog een keer voor terug!

Flemmings Food tosti

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Luxe tosti’s van Flemmings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *