McCain Tour de France reclamekaravaan

McCain reclamekaravaan lust voor het oog

McCain Tour de France reclamekaravaanDe Tour de France is de grootste wielerkoers ter wereld. Om het wachtende publiek aan te sporen rijden er allerlei reclame auto’s mee, de zogenaamde reclamekaravaan.

De reclamekaravaan van de Tour de France is inmiddels een begrip op zich. De meeste auto’s zouden niet misstaan in een carnavalsoptocht. Auto’s met bergen ter promotie van de bolletjestrui, auto’s met flessen siroop ter promotie van limonade en rijdende banden ter promotie van.. juist banden. Maar wat heeft dat met snacks te maken?

Nou… ook diepvries en frietfabrikant McCain is in de Tour de France van de partij. De reclameauto’s van de fabrikant zijn voorzien van enorme zakken friet. Daarnaast staat er op de voorste auto van McCain zelfs een tractor en is er een mega vork met friet op de auto gemonteerd. De auto’s van McCain zijn net als de wielrenkoers een lust voor het oog. Het publiek wordt daarnaast getrakteerd op boodschaptassen van McCain. Nou mag je een gegeven paard.. uuh tas.. niet in de mond kijken maar waarom niet volgend jaar frietjes uitdelen?

McCain reclamekaravaan McCain reclamekaravaan McCain reclamekaravaan

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *