McDonald’s flink aanwezig op Olympische Spelen 2016

McDonald's Olympische SpelenBij een groot sportevenement denkt u waarschijnlijk niet direct aan McDonald’s. Toch is de fastfoodgigant hoofdsponsor van de Olympische Spelen. Tijdens het grootste sport evenement ter wereld zal er een aparte vestiging zijn in het Olympische dorp. In het restaurant zullen de bekende McDonald’s menu-items verkrijgbaar zijn. Daarnaast zullen er lokale Braziliaanse specialiteiten worden verkocht.


Advertentie


Dessert Center
Bij Barry Olympic Park, het hart van negen Olympische sportcomplexen, zal er een Dessert Center van McDonald’s verschijnen. Hier worden diverse gezonde snacks, drinken en toetjes verkocht. Het is voor het eerst dat er een dergelijk center wordt ingericht. Een andere (Braziliaanse) primeur is dat de Olympische Sporter de hele dag door kunnen ontbijten bij McDonald’s.

In de buurt
Ook de bezoekers hoeven niet op een droge boterham hun helden aan te moedigen. Bij alle Olympische evenementen is McDonald’s goed vertegenwoordigd. In en om Rio zijn er liefst 33 vestigingen van McDonald’s.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *