M&M’s heeft tijdelijke variant met brownies

Brownie M&M'sM&M’s heeft het assortiment uitgebreid met een tijdelijke nieuwe smaak: M&M’s Brownie. Dit zijn stukjes brownie gehuld in de originele Choco M&M’s. De bolletjes zijn in verschillende vormen en formaten in de zak gestopt. Totaal is de zak gevuld met 200 gram aan M&M’s.

Door het toevoegen van de brownies zijn de M&M’s nog wat zoeter dan normaal. Wie gek is op M&M’s zal deze variant ook wel kunnen waarderen. Maar scoort denk ik niet zo hoog als de traditionele varianten. Je kunt er in ieder geval een tijd van genieten. De stukjes brownie blijven namelijk kleven tussen de tanden. Een tandenstoker is dus geen overbodige luxe.

Brownie M&M's

Sinds dat de “Mars & Murrie’s”, zoals de M&M’s voluit heten in de jaren 60 naar Nederland kwamen zijn er diverse smaken en variaties geweest. Waar de bedenkers en naamgevers Forrest Mars en Bruce Murrie begonnen met twee varianten: Treets (met pinda’s) en Bonitos (zonder pinda’s) zijn er met name de afgelopen jaren steeds nieuwe variaties op de markt gekomen. Maar de traditionele M&M’s met Pinda en Choco zijn altijd de stabiele factor gebleven.

Brownie M&M's

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *