Nederland niet naar WK Pizza

Nederland dit jaar niet naar WK PizzaU kunt uw oranje shirt in de kast laten hangen. Want we zij er niet bij volgend jaar. Het WK Pizza moet het doen zonder het Nederlandse team. In de voorrondes hebben onze jongens niet hun best gedaan, ze gingen niet tot op de (pizza)bodem. Het niveau is dan ook waanzinnig hoog. U kunt er natuurlijk wel zelf naartoe als toeschouwer. Bijvoorbeeld om naar de pizza-triathlon te kijken. Wat krijgt u nog meer te zien?

Favorieten
Het WK Pizza vindt eind maart 2014 plaats in Las Vegas. Alleen de allerbeste teams uit de hele wereld doen eraan mee. Natuurlijk zijn de Italianen er altijd bij, maar ook de Amerikanen. Zij zijn zelfs favoriet voor de titel. Wat doen zij zo goed?

Wedstrijden
Alhoewel we dus geen Nederlands elftal afvaardigen naar het WK Pizza kunt u er wel zelf naartoe. U heeft er geen Oranje-pas voor nodig en kaarten zijn gewoon verkrijgbaar aan de kassa. En als u binnen bent, kiest u terplekke welke wedstrijden u bezoekt. U kunt kiezen uit:

  1. Freestyle acrobatisch deeg opgooien
  2. Snelste deeg kneden
  3. Langste deeg oprekken
  4. Snelste pizzadoos vouwen
  5. Pizza triathlon

Kijk eens
Om u een voorproefje te geven van het niveau tijdens het WK Pizza laat ik u deze video zien. U kijkt naar favoriet Bradly Johnson in de voorrondes van het Amerikaanse kampioenschap. Kunt u dit ook met pizzadeeg?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *