Duyvis Kaas Moster borrelnootjes

Nieuwe borrelnootjes Duyvis getest door Snacknieuws

Duyvis Kaas Moster borrelnootjesOnlangs introduceerde Duyvis twee nieuwe borrelnootjes: Kaas & Mosterd en Gerookte ham. Iedere kans die er is om te snacken pakken wij met twee handen aan en zien dit dus als en mooie gelegenheid om naar de supermarkt te gaan en de nieuwe smaken te proberen.

Tegenvaller
Waar de Gerookte ham echt naar ham smaakt, is het mij onduidelijk waar de Kaas & Mosterd naar smaakt. De borrelnootjes smaken niet verkeerd, en soms proef ik wat mosterd, maar kaas kan ik er niet in ontdekken. En dat terwijl ik het meest had verwacht van deze smaak. Dat valt me dus wel tegen. De nootjes zijn verder van dezelfde kwaliteit als de andere borrelnootjes van Duyvis. Wat verder opvalt is dat er best veel nootjes kapot zijn in beide zakken. Dat kan toeval zijn, in de winkel of tijdens het vervoer zijn gebeurd. Maar zo mooi als op de verpakking zien ze er zeker niet uit.

Ik eet al jaren de Provinciale Borrelnootjes van Duyvis en deze twee nieuwe smaken gaan mij niet verleiden om over te stappen naar een andere smaak. De borrelnootjes zijn verkrijgbaar bij de supermarkt in zakken van 275 gram voor zo’n € 2.

Duyvis Kaas Moster borrelnootjes
Kaas & Mosterd borrelnootjes van Duyvis

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *