Onderzoek wijst uit: lekkerste friet speciaal maak je met Remia

In een recent onafhankelijk onderzoek naar de meest geliefde combinaties van fritessaus en curry binnen het cafetariakanaal, heeft Remia Fritessaus Classic samen met Remia Curry Ketchup de prestigieuze titel van “Lekkerste Speciaaltje” veroverd. Het onderzoek, dat ook de toevoeging van uitjes op de friet omvatte, wees uit dat de combinatie van deze twee smaakmakers resulteert in een perfecte harmonie van smaken.

Ideale combinatie voor friet speciaal
Wat is het geheim achter de heerlijkste friet speciaal? Het vereist 40 gram Remia Curry Ketchup, 40 gram Remia Fritessaus Classic, en 20 gram fijngesneden blokjes ui. De ideale verhouding is dus 50% fritessaus en 50% curry ketchup. Een eenvoudig recept met groots resultaat.

Pop-up museum
Om deze glorieuze prestatie te vieren, opent Remia een exclusief pop-up museum op de Horecava 2024. Het hoogtepunt van dit museum is een schilderij van het ‘Lekkerste Speciaaltje’. Dit kunstwerk is niet alleen bedoeld om bewonderd te worden, maar ook om het ‘Lekkerste Speciaaltje’ de aandacht te schenken die het verdient.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *