Piri Piri, Truffel en Aïoli nieuwe sauzen van the Mayo Sisters

The Mayo SistersThe Mayo Sisters zijn terug met drie nieuwe mayonaise sauzen: Piri Piri, Truffel en Aïoli! De mayonaise van de zussen is plantaardig, gemaakt zonder ei, gluten, lactose en zijn daarnaast ook nog suikervrij.


Advertentie


Geen verschil 
Maar daar is niets van te merken want de romige ‘Original’ mayo, die eerder dit jaar op de Horecava te proeven was, valt goed in de smaak. Zelfs de grootste kenners kunnen geen verschil proeven met mayonaise die wel ei gebruiken.

The Mayo Sisters Burger

Ingrediënten
In de Truffel mayo zitten echte zwarte truffel stukjes, de Piri Piri is een mix van kruiden volgens hun familierecept en de Aïoli heeft een eigen twist. Alle sauzen van the Mayo Sisters worden in eigen beheer gemaakt en bedacht zodat ze precies weten wat voor ingrediënten er worden gebruikt.

The Mayo Sisters sauzen overzicht

Waar te koop?
De sauzen van the Mayo sisters zijn op meerdere plekken te koop waaronder als pakketvorm bij Bol.com. De Original fles van 450 ml en de Truffel van 250 ml zijn ook los verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van €4,99. De Aïoli en Piri Piri fles van 250 ml zijn verkrijgbaar voor €3,99. Kijk voor een volledig overzicht van de verkooplocaties op de website van The Mayo Sisters.

 

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Piri Piri, Truffel en Aïoli nieuwe sauzen van the Mayo Sisters

  • 9 januari 2023 om 22:46
    Permalink

    Ik heb alle varianten gekocht bij Butlon waar ze verkocht worden tegen dumpprijzen omdat niemand het wil kopen. Zelf toch geprobeert. Was een grote tegenvaller. Mensen die dit omschrijven als lekker, lobbig of met een franse smaak praten maar een end heen ter verdediging van hun eigen vegan puntje. Echt niet te doen. Zonde van het eten waar ik het bij zou serveren. Sterker nog, mijn hond at de vega kipreepjes wel op, maar die met saus liet ‘ie mooi staan.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *