The Mayo Sisters Burger

Piri Piri, Truffel en Aïoli nieuwe sauzen van the Mayo Sisters

The Mayo SistersThe Mayo Sisters zijn terug met drie nieuwe mayonaise sauzen: Piri Piri, Truffel en Aïoli! De mayonaise van de zussen is plantaardig, gemaakt zonder ei, gluten, lactose en zijn daarnaast ook nog suikervrij.

Geen verschil 
Maar daar is niets van te merken want de romige ‘Original’ mayo, die eerder dit jaar op de Horecava te proeven was, valt goed in de smaak. Zelfs de grootste kenners kunnen geen verschil proeven met mayonaise die wel ei gebruiken.

The Mayo Sisters Burger

Ingrediënten
In de Truffel mayo zitten echte zwarte truffel stukjes, de Piri Piri is een mix van kruiden volgens hun familierecept en de Aïoli heeft een eigen twist. Alle sauzen van the Mayo Sisters worden in eigen beheer gemaakt en bedacht zodat ze precies weten wat voor ingrediënten er worden gebruikt.

The Mayo Sisters sauzen overzicht

Waar te koop?
De sauzen van the Mayo sisters zijn op meerdere plekken te koop waaronder als pakketvorm bij Bol.com. De Original fles van 450 ml en de Truffel van 250 ml zijn ook los verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van €4,99. De Aïoli en Piri Piri fles van 250 ml zijn verkrijgbaar voor €3,99. Kijk voor een volledig overzicht van de verkooplocaties op de website van The Mayo Sisters.

 

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.