Mayo Sisters

Mayo sisters flessenAls reporter van Snacknieuws ben ik altijd op zoek naar nieuws en als een nieuws dan ook nog een leuke naam heeft is mijn aandacht gauw getrokken. Zo sprak ik van de week op de Horecava Helen Hissink – één van de Mayo sisters.

Samen met haar zus zijn zij in 2014 in Amsterdam een Bourgondische eetwinkel begonnen. Na verloop van tijd kwamen er frieten in het assortiment maar konden de dames geen lekkere en geschikte mayo vinden want alle bestaande mayo’s hadden veel te veel toevoegingen en bevatten veel suiker. Eigenlijk was hun mening dat de standaard mayonaise niet te eten is.

Mayo sisters stand

Doorbraak
Dat was het moment waarop de zussen besloten zelf mayonaise te gaan ontwikkelen niet veel later gingen ze nog een stap verder en kozen ze voor volledig plantaardig en bovendien suiker- lactose- en glutenvrij. Het bleek een schot in de roos; de markt is er klaar voor. De merknaam Mayo sisters was geboren. Dit nieuwe product is heel goed ontvangen en dit is dan de officiële introductie op deze Horecava. Er is ook al een toekomst visie: het idee is de mayonaise met wat smaken uit te breiden.

Mayo sisters flessen

Moment supreme
Al met al naderen we nu de finale want hoe smaakt deze mayonaise… Nou echt ik vind hem heerlijk, wat zuur, lekker fris en stevig, kortom heel lekker en niks mis mee. De slogan bij deze mayonaise “Men noemt dit vegan, wij noemen het gewoon vet lekker” kan ik dan ook volledig onder schrijven.

Voor contact en meer info verwijzen wij u naar: info@themayosisters.nl.

De mayonaise is o.a. te koop bij Bol.com:

 

Mayo sisters logo

Voor jou geselecteerd:

One thought on “De Mayo sisters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *